De 6 ani încoace, Social Media Summit își face loc în programul meu obișnuit pentru un singur motiv: este locul în care găsesc inspirație legat de tot ce înseamnă social media.
Și cum social media nu mai este demult un canal de comunicare ignorat, ba, din contră, este canalul de comunicare cu cea mai mare creștere anuală, pentru mine ca și om de marketing în turism, este vital să fiu la curent cu tot ce e e nou.
Conferința se află la cea de-a zecea ediție, anul acesta are loc pe 5 martie la Palatul CEC în București, și, din câte am văzut, organizatorii de la Biz au pregătit o ediție plină de noutăți.
Eu m-am înscris deja la conferință și m-aș bucura să ne întâlnim în sala de eveniment dacă lucrezi în zona de marketing și comunicare în industria turismului. Conferința se adresează în special oamenilor care fac marketing și comunicare în companii și, cum industria de turism nu face excepție, iată-mă scriind acest articol.
Ce zici, vii și tu să afli care sunt strategiile eficiente de promovare în rețelele sociale? La conferință de vor dezbate cele mai bune campanii din ultimul an și vei afla care sunt tendințele pentru 2020.
O bună parte din speakerii acestei ediții au fost anunțați deja, iar programul detaliat îl găsești aici.
Programul include 4 secțiuni distincte:
- Digital Trends. Are you ready?
Este Facebook în declin? Îi ia TikTok locul? Care sunt noutățile Linkedin? Cum poți folosi Instagram în strategia ta de business? Specialiștii prezenți pe scena Social Media Summit București vin cu noutăți despre platformele de social media ale momentului și dezbat WHAT`S NEXT. - The Video Experience
Fie că este vorba despre formate scurte de tipul celor de pe TikTok sau de Stories, fie de formate mai lungi cum sunt cele de pe YouTube, video-ul reprezintă viitorul conținutului promovat în social media. Potrivit studiilor, până în 2020, 82% din conținutul online va fi de tip video așa că dacă nu ai inclus acest format în strategia de marketing, START NOW, dacă vrei ca brandul vostru să rămână relevant! - The Visual Experience
Social media a accelerat puterea vizualului, iar crearea de video-uri și imagini care să ajute promovarea businessurilor face acum parte din jobul de zi cu zi al echipelor de social media. Ce trebuie să știi și ce tool-uri poți folosi pentru a crea un conținut cu impact vizual cât mai mare pentru brandul tău? - DEBATE: The Rise of EPHEMERAL Content vs. EVERLASTING Content
La nivel global, platforma Instagram a trecut de un miliard de utilizatori activi în fiecare zi, jumătate dintre aceștia urmărind stories. În România, se estimează că sunt aproximativ 3,7 milioane de utilizatori, dintre care 75% au sub 35 de ani. Formatele de tip stories devin din ce în ce mai populare. Sunt scurte, interactive și … dau dependență. Potrivit experților, acest format este ideal pentru generarea traficului online, experiențe video imersive și atingerea unui public mai tânăr. Cum ajută aceste formate efemere brandurile? Care sunt avantajele și dezavantajele? Două echipe de specialiști vor dezbate după regulile competițiilor ARDOR. Ingrediente: o temă relevantă și pasionantă, două echipe bine pregătite să îi bombardeze pe ceilalți cu argumente și contra-argumente, un cronometru pentru fiecare discurs.
Acestea fiind spuse aștept să ne vedem cu drag în sala de conferință pe 5 martie 2020. Înscrierile se pot face completând formularul de aici.
Iar dacă vrei să urmărești în timp real noutățile despre conferință intră pe Facebook și caută evenimentul acesta.
O zi cu inspirație îți doresc!